Lidl kommer til Brande

I alt ti tidligere Aldi-forretninger bliver til Lidl

Udgivet:11. september 2023, 11.31

Læsetid:2 minutter

Den tyske discountkæde Lidl kommer til Brande.

BRANDE I forbindelse med Aldis lukning opkøbte Lidl fire butikker og fem projekter tilbage i februar.

Nu annoncerer Lidl købet af yderligere ti butikker, som forventes at åbne hurtigst muligt. En af disse er varehuset på Chr. Bergvej i Brande.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Vi satte os et ambitiøst mål om at nå 150 butikker i det nuværende forretningsår. Med disse ti nye lokationer når vi nu op på 154 butikker. Det er en udvikling, vi er meget stolte af. Alle nuværende butiksmedarbejdere fra de pågældende Aldi-butikker får tilbudt ansættelse i Lidl, siger Jens Stratmann, administrerende direktør i Lidl Danmark.

Aftalen skal på grund af sit omfang godkendes af konkurrencestyrelsen. Når de juridiske aspekter af handlen er på plads, begynder ombygningen af butikkerne, så de kommer til at fremstå som Lidl-butikker.

- Flere af de nye butikker er i byer, hvor vi hidtil ikke har haft tilstedeværelse. Vi ser det derfor som en god mulighed for at etablere os i nye områder. Det er fantastisk, at vi nu kan tilføje endnu flere nåle på Danmarkskortet og derved nå ud til endnu flere danskere. Så snart det er muligt, går vi i gang med ombygningen af de nye butikker, og i den forbindelse er vi også åbne for ansøgninger, da vi altid er på udkig efter dygtige kollegaer,« fortæller Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.

Det ligger endnu ikke helt fast, hvornår Lidl åbner i Brande.

Ud over Brande kommer der også nye Lidl-varehuse i Slagelse, Stege, Væggerløse, Bjerringbro, Esbjerg, Hirtshals, Holstebro, Aabybro og Viborg.

Med den seneste udvidelse kommer Lidl-kæden op på 154 forretninger spredt ud over hele Danmark.

Indlæser debat