Jerry Vergara fandt sit nye liv i Herning og Vildbjerg: Dyrker det lokale fællesskab med børn og musik

Han er født i Manila og opvokset i 2860 Søborg. Men det var i Herning og Vildbjerg, han fandt sit nye liv. Senere blev han uddannet lærer, og nu dyrker Jerry Vergara fællesskabet gennem sang

26. maj 2020, 18.01

Jerry Vergara sidder ofte selv ved klaveret og spiller, når han optræder med børnesangere. Her er han fotograferet for nogle måneder siden, da flere skoler var samlet til sangdag på Vildbjerg Skole. Foto: Henrik Ole Jensen

VILDBJERG Når man begynder at rode i folks fortid, dukker der minder op. Tanker om svundne fællesskaber og gode oplevelser.

Sådan er det også for Jerry Vergara. Det kommer dog først i talrige og ordrige sms’er, efter at selve interviewet er forbi, og derfor lader vi også den del af hans historie vente lidt.

Jerry Vergara er en mand, der skiller sig ud. Ikke så meget fordi hans hudfarve og ansigtstræk afslører, at han kommer fra Filippinerne, og hans dialekt ikke kan stedfæstes til andet end Københavns-området, men fordi han i bogstavelig forstand slår ud med armene, når han instruerer børn i, hvordan han vil have dem til at synge bestemte sange.

Ud i samfundet...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben