Efter 16 år i byrådet: Ingelis Sander træder ind i lokal kræft-bestyrelse

30. april 2021, 15.54

Ingelis Sander stopper i Herning Byråd ved kommunalvalget og har tidligere fortalt, at hun gerne fremadrettet ville indgå i bestyrelsesarbejdet i en landsorganisation. FOTO: FLEMMING HANSEN

BESTYRELSESPOST Ledende sygeplejerske og byrådsmedlem Ingelis Sander (V) er trådt ind i Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Herning som næstformand i bestyrelsen.

Og det er et samarbejde, lokalformand Ulla Kusk glæder sig til på grund af både Sanders kompetencer og personlighed, fortæller hun i en pressemeddelse.

- Vi glæder os over, at Ingelis Sander med sin store, både politiske og menneskelige erfaring vil være med til at bidrage til arbejdet i lokalafdelingen. I år er der særlig fokus på, at børn ikke skal stå alene med sorg, ligesom arbejdet for en røgfri fremtid for næste generation er højt prioriteret. Og flere nye tiltag er på vej, når Corona-restriktionerne tillader det, fortsætter Ulla Kusk.

Ud over bestyrelsesposten bliver Ingelis Sander også en del af arbejdet med den årlige landsindsamling i Herning Kommune.

64-årige Ingelis Sander meddelte tidligere på året, at hun ikke genopstiller ved efterårets kommunalvalg. Hun har siddet i Herning Byråd gennem 16 år og før det fire år i Ringkøbing Amtsråd. Samtidig med beslutningen om at stoppe i byrådspolitik løftede hun sløret for, at hun i fremtiden gerne ville stille op til bestyrelsen i en landsorganisation sideløbende med jobbet som afdelingssygeplejerske på psykiatrisk afdeling på sygehuset i Herning.