
FORSKNING Alle går klogere hjem herfra, lød det forud for Mejeriforskningens Dag. Men undertegnede ved nu ikke rigtig, da det godt nok var hård kost, som 34 forskere - endda på engelsk - fortalte løs om til de 160 fremmødte.
»Shelf life extension as a sustainability factor«, »Prediction of bacilius cereus growth in dairy products« og »Sustainable bone health - role of the dairy matrix« var tre af de mere korte og mundrette titler på de mange indlæg.
Store fælles udfordringer...
Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind