Grandprixblog: Fri os for Herning

Stor international blog er modstander af Herning som værtsby. Men fansene er uenige

29. juli 2013, 14.46

Screenshot, Wiwibloggs.com. Forfatterne har fundet nogle kritiske hotelgæster, men det har ikke ændret, at Herning også er favorit som værtsby på Wiwibloggs

En af de største uafhængige blogs om Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix red.), wiwibloggs.com er noget ængstelig for, at næste års sang-finale skal afvikles i Herning.

Bloggen, der havde flest besøg af alle omkring årets finale i Sverige, drives af den amerikanske modejournalist William Lee Adams (Wiwi), og han har i flere indlæg forsøgt at fortælle, hvilket gudsforladt sted Herning er.

Blandt andet fordi det ligger 90 kilometer fra den nærmeste "beboelige by", Aarhus.

Rædsomme hoteller

Skribenterne på siden har blandt andet været på tripadvisor for at se, hvad kunderne har skrevet om Hernings hoteller.

Her hæfter indlægget sig både ved, at der er meget få hoteller i selve Herning (otte) og at specielt Hotel Birkegården og Østergaards Hotel har fået kritik af kunder.

Artiklen nævner ikke, at der specielt af Østergaards Hotel er væsentligt flere positive end negative kommentarer, men trækker nogle af de mest kritiske kommentarer frem.

Vinder stadig afstemningen

Men selvom der har været flere indlæg om, hvordan det er uretfærdigt, at datoen for grandprix-finalen er flyttet, så André Rieu-koncerten i Boxen ikke ligger i vejen, så har det ikke fået bloggens internationale læsere til at hade Herning.

I hvert fald har 45 procent af brugerne Herning som favorit, mens 37 procent foretrækker København. 18 procent synes, Fængslet i Horsens er at foretrække.

Det fremgår ikke, om William Lee Adams nogensinde selv har besøgt Herning.

 

Læs advarslen om Herning HER

Se afstemningen, hvor forfatteren advarer mod byen Herning, men Boxen stadig er favorit HER