112

Fra døgnrapporten: Lastbil vædrede lygtepæl og kørte bare videre - men chaufføren var opdaget

Udgivet:10. marts 2023, 11.00

Læsetid:3 minutter

Lastbil vælter lygtepæl: Chauffør kørte videre

HAMMERUM Torsdag formiddag vædrede en lastbil en lygtepæl på hjørnet af Hammerum Hovedgade og K. Møllers Vej.

Lygtepælen væltede, men lastbilens chauffør kørte bare væk. Det så et vidne, som uden held forsøgte at standse lastbilen. Vidnet kunne give lastbilens registreringsnummer videre til politiet, der nu kan sende en bøde videre til lastbilens chauffør for ikke at standse op og give sig til kende efter trafikuheldet.

Lokalpolitiet i Herning fortæller, at lastbilen kører for et firma fra Vejle, og at chaufføren var en 65-årig mand fra området.

---

Bilist standset: For meget sprit og for lidt kørekort

HERNING Torsdag aften standsede en af politiets patruljer en bil på Møllegade i Herning.

Bag rattet sad en 27-årig mand fra Videbæk-området. Han skulle ikke have sat sig ind i bilen. For det første var han for fuld til at køre bil. For det andet var han frakendt kørekortet, fortæller lokalpolitiet i Herning.

Der venter nu den 27-årige spritbilist bøder. Det samme vil bilens ejer få for at have lånt sin bil ud til spritbilisten uden kørekort.

--

60-årig prøvede at stjæle flæskesteg og kaffe

ikast

En 60-årig kvinde fra Litauen med bopæl i lokalområdet blev torsdag afsløret som butikstyv.

Det skete ved 16.30-tiden, da kvinden var inde i Føtex i Ikast. Her havde hun sikret sig dagligvarer - blandt andet kaffe og en flæskesteg - for i alt 257 kroner.

Den 60-årige gik imidlertid gennem kasselinjen uden at afregne, og blev herefter tilbageholdt af personalet, der kontaktede politiet.

--

22-årig taget i at gå rundt på biler

IKAST

Der er en bøde op vej til en 22-årig mand fra Ikast-området, og den vil formentlig blive fulgt op med erstatningskrav fra et par bilejere.

Baggrunden er et hærværk, der fandt sted torsdag aften ved godt 20-tiden.

Her var der noget tumult på Strøget ved Bakkehuset.

Politiet kom til stede, og i den forbindelse blev den 22-årige sigtet for hærværk mod et par biler, som han havde gået på.

--