Skoledistrikter igen på dagsordenen

Børne- og familie-udvalget har endnu ikke lagt sig fast på en endelig beslutning om nye skoledistrikter i Tjørring

23. maj 2019, 15.57

Politikerne i børne- og familieudvalget diskuterer fortsat, hvordan de nye skoledistrikter i Tjørring skal se ud - og hvor den nye bydel i Gødstrup skal høre til. Engbjergskolen i Snejbjerg er en mulighed. Foto: Christian Sjurman

TJØRRING-GØDSTRUP-SNEJBJERG De berørte skoler har nu haft mulighed for at komme med høringssvar i forhold til skole­distrikterne i Tjørring, som var oppe at vende på det forrige møde i børne- og familieudvalget.

Børne- og familieudvalget har nu kigget på høringssvarene. Skolerne har delte meninger om, hvordan de synes, skoledistrikterne i Tjørring bør se ud - blandt andet i forhold til, hvor den nye bydel i Gødstrup skal høre til. Om den skal høre til Lundgårdskolen i Tjørring, eller om den skal høre til Engbjergskolen i Snejbjerg, som der i kommunens byplanlægning er taget højde for - og hvor der er planlagt sikre stisystemer.

Udvalget er ikke endeligt klar på en beslutning endnu.

- Vi vil gerne se på det med Gødstrup igen, når byplanudvalget har udarbejdet lokalplanen for Gødstrup, siger børne- og familieudvalgets formand, Dorte West (V).

Sikker skolevej...