Herningensere forlænger: To lokale ræve tager to år mere i Blue Fox

Angriberen Lukas Bang og backen Kasper Simonsen har bundet sig for to sæsoner mere i Herning Blue Fox

Udgivet:27. marts 2023, 11.00

Læsetid:3 minutter

20-årige Lukas Bang har i denne sæson løftet sit niveau yderligere. Herningenseren scorede ni mål i grundspillet i Metal Ligaen. Foto: Malene Tswai

2 måneder siden

ISHOCKEY Der har altid været mange Herning-drenge på holdet hos Blue Fox, og det skal der også være i fremtiden.

Klubben meddeler, at man har forlænget kontrakterne med to af de lokale talenter. Kasper Simonsen har skrevet en ny toårig kontrakt, mens den kontante forward Lukas Bang, der i forvejen havde kontrakt til sommeren 2024, har lagt endnu et år på sin aftale, så han nu også bliver i den mørkeblå spilledragt frem til 2025.

Forlængelserne vækker glæde hos sportschef Daniel Nyegaard, der ser en god udvikling hos de to spillere.

20-årige Lukas Bang har etableret sig i Metal Ligaen, hvor han er blevet kendt for sine hårde tacklinger. Men også på pointlisten gør han fremskridt. I årets grundspil løftede han sin pointhøst fra 7 point i sidste sæson til 18 point i denne.

- Lukas har formået at bygge videre på sit gennembrud fra sidste sæson, hvor han blev kåret til Metal Ligaens bedste unge spiller. Han har taget endnu et positivt skridt i sin udvikling, siger Daniel Nyegaard i en pressemeddelelse.

- Vi forventer, at Lukas fortsætter sin gode udvikling, hvor han er blevet bedre og bedre for hver sæson, han har spillet hos Blue Fox. Lukas er en vigtig del af holdet både på og udenfor isen, hvor hans glade personlighed er med til at skabe en god stemning i omklædningsrummet og til træning, tilføjer sportschefen.

Bang mærker også selv en god udvikling og trives godt i klubben.

- Jeg er rigtigt glad for at have forlænget min kontrakt i Blue Fox med yderligere et år. Det er en professionel organisation med et setup, hvor jeg føler, jeg kan udvikle mig bedst som ishockeyspiller, siger han og glæder sig over både holdets succes og egen udvikling.

Næste sæsons Blue Fox-trup

Herning Blue Fox har nu kontrakt med følgende 11 spillere for sæsonen 2023-24:

Målmænd: Mac Carruth (USA)

Backer: Christian Mieritz, Jakob Jessen og Kasper Simonsen

Angribere: Morten Poulsen, Mathias From, Mathias Bau Hansen, Phillip Marinaccio (Canada), Lukas Bang, Simon Schleicher og Frederik Brændgaard

Kasper Simonsen er bare 17 år, men den unge back har allerede spillet 12 kampe i Metal Ligaen for Blue Fox. Han debuterede 7. oktober mod Sønderjyske.

Med sine 187 centimeter og 94 kilo har han fysikken med sig, og klubben håber på, at U18-landsholdsspilleren vokser mere ind på ligaholdet i de kommende år.

- Vi er glade for, at Kasper har valgt at forlænge sin kontrakt med Blue Fox. Han har imponeret mange i og omkring klubben med sin store arbejdsindsats og gåpåmod, der forhåbentligt kommer til at sikre ham en fast rolle på Blue Fox-holdet i de kommende år, siger sportschef Daniel Nyegaard.

Kasper Simonsen melder om stor sult og motivation for fremtiden i Blue Fox.

- Klubben har vist mig masser af tillid, og det har gavnet min udvikling som ishockeyspiller, at jeg har været en del af Blue Fox-holdet i denne sæson. Jeg ser frem mod fremtiden med masser af motivation og lyst til at kæmpe endnu hårdere for min udvikling på og udenfor banen, siger den 17-årige back i pressemeddelelsen.

Just

Læs også
Blue Fox-målmand og hustru er faldet til i Herning: - En god sofa er det vigtigste Blue Fox-målmand og hustru er faldet til i Herning: - En god sofa er det vigtigste
Læs også
Blue Fox-målmand og hustru er faldet til i Herning: - En god sofa er det vigtigste
Læs også
Så faldt det på plads: Blue Fox møder Esbjerg i DM-semifinalerne Så faldt det på plads: Blue Fox møder Esbjerg i DM-semifinalerne
Læs også
Så faldt det på plads: Blue Fox møder Esbjerg i DM-semifinalerne

Indlæser debat