Fra Herning Bladet: Fuld tid efter fem år med firmaet

Efter fem år med modernhouse.dk er Mirjam Jørgensen netop gået fuld tid på webshoppen, hvor man blandt andet kan shoppe interiør til boligen

11. maj 2021, 12.20

Efter Mirjam og Lars Jørgensen har valgt at rykke lageret hjem i garagen, må de atter påtage sig pakkearbejdet, når ordrer skal sendes ud til kunderne. Foto: Henrik Ole Jensen

VISIT På Gisselfeldvej i Tjørring har begejstringen for og kærligheden til boligindretning indtaget ikke bare hjemmet, men også garagen. For Mirjam og Lars Jørgensens bil må pænt stå uden for, da deres nybyggede garage er blevet inddraget som lager for parrets webshop modernhouse.dk, hvor man blandt andet finder boliginteriør fra upcoming designere.

- Det var ikke lige meningen, at vores nye garage skulle være lager, men det valgte vi at gøre i stedet for at have lagerhotel, så vi kunne spare nogle penge, og jeg dermed kunne gå fuld tid på firmaet, fortæller Mirjam Jørgensen og sender et smil i retning af bilen.

Nu er garagen så fyldt med interiør til det moderne hjem. Det er alt fra plakater, træfigurer, knager og bakker. Der er også bordflag - og man burde næsten finde et af dem frem, da web-shoppen om få dage fylder fem år.

- I begyndelsen gik det bare stille og roligt fremad, hvor vi brugte aftenerne på arbejdet med webshoppen. Men for et år siden gik jeg på deltid på mit job for at nå det hele, og nu er jeg så gået hundrede procent ind i det, siger Mirjam Jørgensen, som fra 1. april gik fuld tid på webshoppen.

- Det føles stadig uvirkeligt, og jeg skal lige vænne mig til tanken, men det føles godt, fordi jeg nu kun skal koncentrere mig om webshoppen. Den får mit fulde fokus, fortæller hun.

Går efter egen smag

Hun har til gengæld altid haft fokus på og kærlighed til boligindretning - om det så er parrets nuværende hjem eller hendes børneværelse.

- Jeg har altid elsket at indrette. Da jeg var en lille pige, tømte jeg ofte mit værelse for at indrette det på en ny og anderledes måde, siger hun.

Det var denne begejstring og lysten til at starte noget selv, der blev begyndelsen på modernhouse.dk, hvor Mirjam og Lars Jørgensen fik de sidste detaljer på plads på en kæresteweekend.

- Vi ville gerne have fokus på en niche - det blev danske upcoming designere. Det er ligesom hele grundlaget for webshoppen, da jeg har et ønske om at »hjælpe« dem i gang. De skal også have et sted, hvor de kommer forrest på hylden og bliver set, fortæller Mirjam Jørgensen og uddyber sin begejstring for de nye på design-scenen.

- Det er spændende at følge dem og se, hvad de kan drive det til. Det er fedt at se dem lykkes. Jeg har nok bare en kærlighed til de nye designere, som tør springe ud i det, fastslår hun.

Hun følger blandt andet forskellige designere på Instagram, hvor hun også får inspiration til, hvad hun skal fylde på webshoppen.

- Jeg går efter de produkter, som jeg selv kan lide, fortæller Mirjam Jørgensen, inden hun med et smil sender blikket rundt i stuen og køkken-alrummet, hvor flere af tingene fra webshoppen har fundet sig godt til rette.

Bilen skal tilbage i garagen

Sommetider sender smagen hende i retningen af design med flere år på bagen.

- Vi har også nogle mere anerkendte brands - det, jeg vil kalde, klassisk dansk design. Det kan være med til at drive værket, fordi de kendte brands giver webshoppen noget trafik, og så får kunderne øjnene op for vores andre brands, fortæller hun.

Det nyeste, hun har fået på hylderne på garage-lageret, er Brainchilds træfigur »Svanen« og strikkede karklude fra By Lohn. De har som alle de andre sager fået deres egen plads på det nye lager på hjemmeadressen.

- Det er rart at have varerne herhjemme, så jeg kan få produkterne i hænderne, når jeg løbende får dem hjem. På lagerhotellet tog de jo imod produkterne og pakkede dem for os, så der nåede jeg ikke altid at se dem, fortæller Mirjam Jørgensen.

Det betyder samtidig, at der er mere arbejde på parrets skuldre, som nu selv er bundet af at pakke ordrerne, som bliver flere og flere.

- 2020 var et rigtigt godt år, og 2021 brager også derudaf, fortæller Mirjam Jørgensen, som håber, at det kører så godt, at modernhouse.dk på sigt kan indrette sig på ny.

- Selvfølgelig skal vi have garagen igen en gang, så bilen kan komme ind. Vi kunne godt tænke os at få et lokale ude i byen, hvor vi kunne få nogle til at hjælpe med at pakke ordrer, fortsætter Mirjam Jørgensen, som slår fast, at uanset arbejdsmængden og lokationen, så er det uden tvivl drømmejobbet, hun har skabt til sig selv.

Brainchilds træfigurer »Svanen« er netop landet på webshoppen, hvor man også kan finde »Ægget« fra samme brand. Foto: Henrik Ole Jensen