Skulderklap til to nybagte installatører

Arbejdsgiver-foreningen Tekniq hædrer årets bedste vvs- og el-installatør fra Erhvervsakademi Midtvest

8. juli 2020, 11.14

Kasper Hove Møller. Foto: PR-foto

INSTALLATØR-HÆDER Kasper Hove Møller fra Skibbild og Niclas Sørensen Josefsen fra Kibæk har ikke blot fået papir på, at de er færdiguddannede som henholdsvis vvs- og el-installatør fra Erhvervsakademi Midtvest.

De kan samtidig glæde sig over at modtage Tekniq Arbejdsgivernes installatørpris for et par flotte eksamensresultater.

Kasper Hove Møller har ud over eksamen også lige fået søn nummer to hjemme i Skibbild, så han synes selv, der er »rigeligt at se til«.

- Det har været hårdt at skulle på skolebænken igen, men det har været fedt - også at få det skulderklap, som prisen er, sagde den 36-årige prisvinder.

Også Niclas Sørensen Josefsen fra Kibæk er stolt over sit eksemplar af prisen, som han har fået som årets bedste, nyuddannede el-installatør

- Det er en god bekræftelse på, at det hårde slid kunne betale sig, sagde den 28-årige prisvinder.

Bedst på uddannelsen

Priserne uddeles af Tekniq til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på uddannelsen og har bestået autorisationsprøven som en vigtig markering af de kompetencer, de nybagte installatører bliver udstyret med.

- Installationsbranchen har brug for dygtige folk - ikke mindst når vi kommer ud på den anden side af corona-krisen. Og vi kan jo se, at de nyuddannede installatører er meget eftertragtede ude i virksomhederne, sagde Tina Voldby, underdirektør hos Tekniq Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4300 virksomheder inden for el, vvs og metal.

Kasper Hove Møller er allerede klar til at tage det næste karriereskridt.

- Jeg har fået job som vvs-projektleder, så forhåbentlig får jeg mulighed for at bruge alt det, jeg har lært, i praksis, sagde Kasper Hove Møller.

Niclas Sørensen Josefsen leder efter sit næste drømmejob og sidder med egne ord »og venter på svar fra et par steder«.

- Så jeg tager det egentlig stille og roligt. Der skal nok komme noget, sagde han. -SEJER

Niclas Sørensen Josefsen. Foto: PR-foto