Jesper Holbøll holdt fast ved livet til det sidste

Udgivet:13. juni 2018, 11.02

Læsetid:4 minutter

Dødsfald Jesper Holbøll, Silkeborg - tidligere Herning - er død i en alder af 50 år.

Jesper Holbøll var et menneske, der kunne tale med alle. Ung som gammel, høj som lav. Og som virkelig holdt af at gøre det. Det kom til udtryk i Jyske Bank, hvor han arbejdede, og hvor han fik et virkelig godt og tæt forhold til både kolleger og de kunder, han mødte på sin vej.

Det viste sig også, da han sad for Venstre i byrådet i Silkeborg og ikke mindst i idrætsforeningen ØBG, hvor han gennem en årrække var valgt som hovedformand. Jesper Holbøll brændte for tanken om det frivillige foreningsliv, der samler mennesker, og for ham var det mødet med andre mennesker, der var det allervigtigste.

Mens han var rask, var han visionær på foreningens vegne, og da han blev syg, blev praktiske gøremål i foreningen hans livline til det sociale fællesskab i foreningslivet, som han elskede. Så han var altid at finde blandt de frivillige, når der for eksempel skulle købes ind til stævner eller serveres franske hotdogs.

Jesper Holbøll elskede livet.

Alt ændrede sig...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind