Duelund vil banke bronzerival på plads

FC Midtjyllands offensivtalent kræver sejr i lørdagens hjemmekamp, der kan få stor betydning for, hvor bronzemedaljerne ender

Udgivet:29. april 2017, 08.57

Læsetid:3 minutter

FODBOLD Nederlaget irriterer stadig Mikkel Duelund. Og han har endnu ikke glemt forløbet.

Søndag 19. marts 2017. På MCH Arena. Mod FC Nordsjælland.

FC Midtjylland tabte 1-2 - ovenikøbet efter et massivt overtag i spil og chancer. Skudstatistikken viste 22-4 til værterne, men måltavlen bekræftede skuffelsen.

- For holdet og for mig betyder det alt, at få revanche, fastslår FCM's unge offensivtalent, da han taler med Folkebladet forud for lørdagens hjemmekamp mod gæsterne fra Farum.

- Sidst, vi mødte Nordsjælland, gjorde vi mange ting rigtigt, og statistikkerne viste også, at vi dominerede stort, og at vi havde de muligheder, der skulle til. Det var et ufortjent og irriterende nederlag, fastslår Mikkel Duelund.

Med sejren i Herning sneg FC Nordsjælland lige akkurat med i mesterskabsspillet. Og nordsjællænderne har gjort det godt i et forår, der kun har budt på to nederlag i ni ligakampe.

- Nordsjælland har gjort det rigtigt fint på det seneste, også i slutspillet. Der er ikke mange, der har været i stand til at stoppe dem i foråret, men jeg ser gerne, at vi banker dem på plads på MCH Arena, lyder det kækt fra Mikkel Duelund.

To af bronzekandidaterne...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind