Tankefeltterapi er også for børn og unge

I sin klinik i Kibæk tilbyder Lillian Lassen tankefeltterapi, der især er møntet på børn og unge

15. oktober 2017, 16.02

Lillian Lassen har taget uddannelsen som tankefeltsterapeut i foråret. Det er en terapiform, der kan være med til at løsne fysisk ubehag og negative følelser som angst og fobier. Foto: Flemming Hansen

Zoneterapi, alfa kinesiologi og nu også tankefeltterapi. Lillian Lassen, der driver klinik i Kibæk, kan skrive en ny titel som alternativ behandler på visitkortet. Tankefeltterapi er ifølge hende en hurtigt virkende terapiform, der kan afhjælpe forskellige ubehagelige tilstande. Det kan for eksempel være angst, allergi, flyskræk og eksamensangst.

- Det er alle de ting, der giver dårlige følelser og reaktionsmønstre, som ikke er rationelle, men hvor man reagerer på den følelse, man møder. Det kan være, at man er blevet drillet i skolen, har mistet en kæreste eller en veninde, blevet flov og været angst. Ved tankefeltterapi kan man undgå at reagere følelsesmæssigt, men mere rationelt. Det er mit budskab, siger Lillian Lassen.

Hun konkretiserer det ved at fortælle, at i tankefeltterapi bliver klienten bedt om at tænke på et problem. Hvis det for eksempel er social angst, og et menneske befinder sig i et rum med mange mennesker, tænder der en »blinkende lygte«, som får kroppen til at huske at reagere med angst.

Udløst af traume...