Fylder 60 år: Ejendomsudvikler og charter-bagmand

16. april 2021, 13.16

Michael Jacobsen, stifter af og direktør i Jacobsen Group, fylder 60 år på søndag, 18. april. Foto: Flemming Hansen

60 ÅR Ejendomsudvikleren og grundlæggeren af Jacobsen Group, Michael Jacobsen, Schweiz, tidligere Herning, fylder søndag 18. april 60 år.

Jacobsen Group blev etableret i 1995 med det formål at investere i velbeliggende ejendomme i Herning.

Siden har ejendomsudvikleren sat tydelige aftryk på byudviklingen i Herning. Jacobsen Group har blandt andet stået bag opførelsen af højhuset på Godsbanevej, der huser Herning Kommunes jobcenter, og omdannelsen af den tidligere retsbygning i Nygade til boliger.

Aktuelt er virksomheden i gang med byggeriet af det syv etager høje kontorbyggeri ved siden af politistationen i Haraldsgade samt opførelsen af 66 nye seniorboliger ved Fuglsang Sø.

Charter-genrejsning

Jacobsen Group har en ejendomsportefølje på omkring 700 lejligheder til udlejning i Herning og er dermed egnens største, private udbyder. Listen over boliger omfatter 399 lejligheder i boligblokkene ved Holmparken og Herregårdsparken samt 84 lejligheder på adressen Golfparken ved Herning Golfklub.

Sidste efterår dukkede Michael Jacobsen frem i en helt ny sammenhæng, da han investerede i sin gamle folkeskolekammerat Peder Hornshøjs genrejsning af charterselskabet Bravo Tours. Det fremgik dog i forbindelse med offentliggørelsen i Herning Folkeblad, at ejendomsudvikleren ikke har ambitioner om at deltage i driften, men blot optræder som »silent partner«.

Jacobsen Group holder til i Nygade i Herning og ledes i dag af direktør Peter Juul, mens Michael Jacobsen de senere år har boet i Schweiz. -SEJER

Indlæser debat...