Bo Henriksen før europæisk brag: Det er en lille finale for os

FC Midtjylland har brug for en sejr mod Røde Stjerne, og FCM-træneren har forberedt sit hold på en svær, men ikke uløselig opgave mod et fysisk stærkt serbisk hold

20. oktober 2021, 16.30

FCM-træner Bo Henriksen på pressemødet. Foto: Tom Laursen

FODBOLD - Det er en lille finale for os, det skal vi ikke lægge skjul på.

Det siger Bo Henriksen, cheftræner for FC Midtjylland, på pressemødet dagen før Europa League-hjemmekampen mod serbiske Røde Stjerne på MCH Arena.

FCM har blot et enkelt point på kontoen i den europæiske gruppe efter de to første kampe, så der er brug for fuld gevinst mod torsdag aftens gæster. FCM møder Røde Stjerne i de næste to kampe i gruppen - først hjemme og så på udebane.

- I mit perspektiv skal vi mindst have fire point i de her to kampe, og det er klart, at det bliver lidt nemmere at få fire, hvis vi får tre i morgen. Vigtigst af alt er, at vi stadig er med efter den her kamp. At vi stadig har en mulighed for at gå videre. Det er det, vi går efter og det, vi mener, at vi kan, understreger Bo Henriksen.

Læs også
Fuldt hus til europæisk nøglekamp: FCM-træner tror på ny magisk aften på arenaen
Abonnement

Han forventer det, han kalder for en fifty-fifty-kamp mod serberne, som har vundet de to første kampe i gruppen.

- Det er et voldsomt rutineret europæisk hold. De har rigtigt mange spillere omkring de 30 år, og vi så i deres kamp mod Ludogorets, at da de kom foran, så gjorde de alt, hvad de kunne for at ødelægge resten af kampen, pointerer træneren.

- Vi mener selv, at vi kan hamle op med dem, og ikke bare på dagen, men forhåbentlig alle dage. Det er det, vi skal ud at vise, slår Bo Henriksen fast.

Kampen mellem FC Midtjylland og Røde Stjerne spilles på MCH Arena torsdag aften med kampstart klokken 18.45.

Læs også
Røde Stjernes træner før FCM-møde: Det bliver en krævende kamp
Abonnement
Læs også
FCM-spiller før Røde Stjerne-kamp: Det er vind, men ikke forsvind
Abonnement

Indlæser debat