FCM’s rekordkøb betaler tilbage: Tre mål på fire dage

Sory Kaba blev matchvinder i Horsens med to træffere

11. august 2019, 19.19

Sory Kaba jubler over sin anden scoring i Horsens i selskab med Awer Mabil. FCM’s nye angriber viser allerede skarphed. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD Han er FC Midtjyllands dyreste indkøb nogensinde, men Sory Kaba er i fuld gang med at betale tilbage i form af vigtige scoringer.

Søndag eftermiddag scorede angriberen begge mål, da FCM’erne vandt 2-0 i Horsens. Det var Kabas tredje scoring på blot fire dage, idet han også kom på tavlen i torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mod skotske Rangers FC.

- Mål giver selvtillid, når man er angriber, men det vigtigste vil altid være holdet - og at vi sammen vinder kampe, siger Sory Kaba til Herning Folkeblad.

Den 24-årige landsholdsangriber fra Guinea kostede »ulvene« hele 22,5 millioner kroner i juli, da han skiftede fra franske Dijon.

Indtil videre er resultat tre træffere i foreløbige fire kampe for »ulvene«. I Horsens sparkede han sikkert straffesparket, begået mod Mikael Anderson, i nettet. Og i begyndelsen af anden halvleg lobbede afrikaneren elegant bolden over hjemmeholdets keeper, Michael Lansing, til 2-0.

- Jeg føler mig allerede hjemme i klubben, hvor alle er venlige og hvor alle - spillere, trænere, ledere og ansatte i FCM - har taget godt imod mig. Det har gjort det nemt for mig at blive integreret, fastslår Sory Kaba, der også har fodboldfortid i Spanien og taler både fransk, engelsk og spansk.

Søndag i Horsens havde Kaba brasilianske Júnior Brumado som angrebsmakker. Tidligere på sommeren har Kaba også haft Gustav Wikheim ved sin side.

- Det betyder ikke så meget for mig, hvem jeg spiller med. Vi har mange dygtige spillere i truppen, så når træneren vælger at jeg skal spille, så gør jeg altid mit bedste for holdet. Det samme gør mine holdkammerater, siger FCM’s rekordkøb, der formentlig har flere scoringer i sig i denne sæson.