KD tilfredse med opbakning: Vil se på samarbejde med Nye Borgerlige

10. juni 2021, 13.03

Kristian Andersen (KD) får opbakning til at blive borgmester fra Nye Borgerlige, hvis ikke Nye Borgerlige selv får stemmer nok til at tage borgmesterposten. Foto: PR-Foto

RINGKØBING-SKJERN - Vi glæder os altid over, at der er nogen, der synes, vi gør det godt i politik, siger formanden for Kristendemokraterne i Ringkøbing-Skjern Kommune, Johannes Jakobsen, fra Videbæk.

Det siger han i en kommentar til, at Nye Borgerlige ikke udelukker at pege på Kristian Andersen som borgmester, hvis ikke de selv får stemmer nok til at snuppe borgmesterposten.

Videre siger Johannes Jakobsen:

- Vi venter og ser, til når stemmerne er talt op, om vi skal tale om en borgmesterpost til KD, men Kristian Andersen er ligesom for fire år siden klar til at løfte denne opgave.

Om Kristendemokraterne vil tilbyde Nye Borgerlige et valgforbund med Kristendemokraterne, kan Johannes Jakobsen ikke umiddelbart svare på. Han siger dog:

- Vi har et bestyrelsesmøde på mandag, hvor spørgsmålet drøftes. Og kommer der en opfordring fra Nye Borgerlige, så kigger vi på den. Vi har ikke taget stilling på forhånd.

Indlæser debat...