Bevægelsesuge: Ti forskellige aktiviteter

Der er en halv snes aktiviteter at vælge mellem

8. maj 2021, 08.29

Liva Olsen (t.v.) og Mathilde Hald nød nogle gode timer med masser af bevægelse sidste år i Ejstrupholm. Foto: Tom Laursen

IKAST-BRANDE Så skal vi atter ud og bevæge os.

Det lægger Ikast-Brande Kommune i hvert fald op til, når man gennem foreningslivet igen indbyder til bevægelsesuge.

Der er tale om en stærkt reduderet uge, hvad aktiviteter angår, men disse coronatider har også været vanskelige at navigere i, når det drejer sig om planlægning af den enkelte aktivitet ude i foreningerne.

Det er blevet til en halv snes forskellige aktiviteter.

Mandag 17. maj indbyder Team HEG i Ejstrupholm til nogle timer med fodbold samt forskellige øvelser.

Dagen efter er der to tilbud. Ejstrupholm Billard Klub inviterer indenfor til nogle gratis stød, mens Gludsted Gymnastik- og Idrætsforening.

Onsdag 19. maj står den på fiskekonkurrence for børn og unge, arrangeret af Engesvang Skyttekreds.

Om torsdag er det så atter Gludsted Gymnastik- og Idrætsforening, der er på banen med en aktivitet. Denne gang gælder det mountainbike i Gludsted Plantage, hvor foreningen har en bane.

Fredag 21. maj er det så Dansk-Bosnisk Kulturforening, der arrangerer forskellige aktiviteter for børn og unge, og her understreges det, at alle er velkomne uanset kuntur og etnisk herkomst.

Bevægelsesugen rundes af lørdag med tre forskellige tilbud.

Brande Taekwondo byder på åbent hus og forskellige aktiviteter, mens Ejstrupholm Gymnastikforening har gymnastik, spring og fri leg på programmet.

Endelig er der også åbent hus hos Ikast BMX.

Aktiviteter synliggøres

Der kan læses mere om tidspunkterne for de enkelte aktiviteter på www.ikast-brande.dk/bevægelse.

- Folkeoplysningsudvalget har igennem flere år sat en pose penge af til foreningerne og andre med det fornemme formål at give dem mulighed for at synliggøre, og profilere deres aktiviteter gennem dette gratis bevægelsestilbud.

- Dette for at få flere til at komme i gang med en aktivitet, og dermed bevæge sig mere, og støtte op om bevæg dig for livet. Det er blevet så god en succes, at Folkeoplysningsudvalget nu udvider denne gode mulighed til to gange om året. Først her i uge 20 og senere i uge 35, oplyser Kirsten Hoffmann (S).

Indlæser debat...