Dansk skuespiller er single igen

Forholdet er forbi mellem Christopher Læssø og hans islandske kæreste, Una Maria Sigurmundsdottir. Det bekræfter skuespilleren over for Se og Hør.

Udgivet:09. august 2022, 10.52

Læsetid:1 minut

- Jeg går ikke ind i et forhold, uden at jeg føler, at det har potentiale til at blive den sidste endestation, sagde Christopher Læssø sidste sommer til Billed-Bladet. Men nu er kærligheden til islandske Una Maria Sigurmundsdottir brast. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

KØBENHAVN Da skuespilleren Christopher Læssø dukkede op til et modeshow mandag aften i anledning af Copenhagen Fashion Week, var det uden islandske Una Maria Sigurmundsdottir.

Parret er gået fra hinanden, bekræfter Christopher Læssø over for Se og Hør.

- Det gik bare ikke, siger han til ugebladet.

Sidste sommer stod den 37-årige skuespiller frem som kærester med den ni år yngre Una Maria Sigurmundsdottir. Det skete til premieren på "Centervagt", hvor Christopher Læssø kunne fortælle til flere fremmødte medier, at de faktisk havde været et par i lang tid.

- Jeg går ikke ind i et forhold, uden at jeg føler, at det har potentiale til at blive den sidste endestation. Derfor passer jeg på det her i starten. Også for hendes skyld. Hun er meget jordbunden og har slet ingen interesse i at vise sig frem i min verden, sagde han blandt andet til Billed-Bladet.

Christopher Læssø mødte Una Maria Sigurmundsdottir, inden coronapandemien for alvor ramte Danmark i foråret 2020.

Det skete helt tilfældigt i byen, hvor hun fangede hans opmærksomhed.

Da landet lukkede ned, havde parret mulighed for virkelig at fordybe sig i hinanden, sagde Christopher Læssø i et interview med Ekstra Bladet.

- Hun er helt almindelig. Hun arbejder som klinikassistent hos en tandlæge. Hun anede ikke, hvem jeg var, så jeg skulle ikke forklare alt muligt. Det var helt vildt rart, sagde han dengang til avisen.

Men efter mere end to års forhold er kærligheden brast.

Christopher Læssø, der er kendt fra roller i "Bagland" og "De frivillige" og for værtstjansen på "Danmark har talent", har en datter fra et tidligere forhold.

/ritzau/

Indlæser debat