aoh.dk udfordrer: Kør 2. etape af Giroen og vind VIP-adgang

Du kan vinde adgang til den eksklusive fest, der holdes i forbindelse med Giro-starten

Udgivet:18. oktober 2011, 16.22

Læsetid:2 minutter

PR. Hvis du kører denne vej, an det være dig, der kommer til middag med VIP-forplejning under Giroen

Herning Folkeblad og aoh.dk giver dig hermed et ekstra incitament til at cykle 2. etape af Giro d'Italia. Hvis du gennemfører etapen, kan du vinde en eksklusiv billet til den VIP-fest, der bliver holdt i Herning i forbindelse med Giro-starten i byen.

Eksklusiv billet

Adgang til festen får kun inviterede folk, som bliver en blanding af tidligere cykelstjerner, fremtrædende politikere, kendte sportsfolk, Giro-arrangører og -samarbejdspartnere med flere samt et vist antal virksomheder, der er villige til at købe sig adgang.

Og så dig, hvis du er så heldig at vinde billetten, som Giro-arrangørerne i Herning har skænket.

Dokumentation uploades

Men det kræver altså, at du cykler etapens godt 200 kilometer og kan dokumentere det. Ruten går fra rundkørslen ved Albækvej vest for Snejbjerg over Videbæk, Ringkøbing, Søndervig, Thorsminde, Lemvig, Struer, Holstebro og Vildbjerg tilbage til Herning - og så er der lige rundturen i Herning efterfølgende. Den kan du som motionist ikke gennemføre, da den blandt andet går via Dronnings Boulevard, da den jo er lukket for cyklister alle andre dagen end den 5. maj, så den rundtur kræver vi ikke, at du tager for at deltage i konkurrencen.

Om du bruger Garmin, Endomondo, Runtastic eller et andet gps-program, er underordnet. Du skal bare kunne lægge det ud på nettet og give os et link eller sende os din tur direkte som en fil.

Har du ikke muligheden for at bruge gps, kan du også vælge den lavpraktiske løsning, at du tager et billede af dig selv og din cykel i Herning, Søndervig, på toppen af Sønderbjerg i Lemvig, i Struer og i Lemvig.

Inden 1. maj

Skriv til os på kontakt@aoh.dk, hvis du har spørgsmål før din tur. 

Det er også mailadressen kontakt@aoh.dk, du skal bruge, når du har kørt turen. Og du er naturligvis velkommen til at tage billeder på ruten, som vi kan bringe i avisen og på vores nyhedssite, når vi skriver lidt om din præstation.

Du har ind til 1. maj 2012 til at køre etapen. Derefter trækker Mediehuset og Hernings Giro-arrangører lod om VIP-billetten blandt alle de ryttere, der har gennemført.