Besøg Snejbjerg Fitness på søndag: Åbent hus for alle aldersgrupper

20. oktober 2021, 12.45

Snejbjerg Fitness har tidligere vist lokalerne frem - som her, hvor der var gang i spinning-cyklerne, da foreningen fyldte to år. Når der er åbent hus på søndag, kan foreningen også vise nye watt-cykler frem. Foto: Flemming Hansen

SNEJBJERG Søndag eftermiddag er alle velkommen til at kigge forbi Snejbjerg Fitness, der holder åbent hus i lokalerne i Snejbjerg Hallen.

- Vi ønsker at vise vores lokaler og hold frem for alle byens borgere. Især er vi stolte over vores nyindkøbte watt-cykler, der også introduceres på dagen, oplyser formand Birgitte Steffensen i en pressemeddelelse.

Der er også fokus på unge fra 15 år og opefter i håb om, at de kan få nogle gode træningsvaner i det lokale fitnesscenter.

Samtidig skal arrangementet få både tidligere medlemmer og nye ansigter til at melde sig ind.

- På dagen bliver der mulighed for at få målt egne tal omkring muskelmasse, fedtprocent og bodyage via specialvægt. Dette har vi hyret en lokal personlig træner og sponsor til at stå for. Desuden kan man melde sig ind på dagen og få adgangsbrikken med hjem, siger Birgitte Steffensen.

Åbent hus-arrangementet er blevet til med støtte fra DIF og DGI’s genstartspulje, der er oprettet på baggrund af coronanedlukningen af idræts- og foreningslivet. Puljen har til formål at støtte lokale idrætsforeninger i arbejdet med at skabe aktiviteter og oplevelser for alle.

Indlæser debat