Markant færre gæster til Automatik-messe

Kun en tredjedel af det normale gæstede MCH-messe i Brøndby Hallen

11. september 2020, 13.42

Georg Sørensen (t.h.) i snak med den administrerende direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, på Automatik 2020. Foto: PR-Foto

MESSE Helt som forventet var der betydeligt færre gæster end vanligt, der besøgte MCH’s Automatik-messe. 1.256 kom forbi i de tre dage i denne uge i Brøndby Hallen. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Nedgangen var forventet, da der denne gang kun var 90 udstillere fra automations- og robotbranchen. Ved seneste messe for to år siden var der 183 udstillere og 3625 besøgende.

Samarbejdspartnerne bag messen fokuserer på det positive efter tre velgennemførte messedage:

- Vi har som den eneste automatikmesse valgt at gennemføre - dog i andre former og også med andre forventninger. Selvom antallet af besøgende måske ikke har været så højt, har vi fået indfriet vores forventninger og har blandt andet haft besøg fra over 500 virksomheder, siger Jørgen Stenberg, bestyrelsesmedlem i Hans Følsgaard A/S.

Yderst trygge

Han føler, at man godt kan sige, at det er gået godt.

- MCH har sikret sig, at vi føler os trygge på messen. De folk, jeg har talt med, fortæller, at de har følt sig yderst trygge, og at de vil gå hjem og sige til kollegerne, at de også sagtens kunne have været med, fortæller Jørgen Stenberg.

Hos MCH glæder ledelsen sig over tilbagemeldingerne fra samarbejdspartnere, udstillere og de besøgende.

- Den positive respons bekræfter os positivt i værdien af messens vigtighed, og det glæder mig, at vi sammen har vist, hvordan det er muligt at skabe sundhedsmæssigt forsvarlige rammer for branchernes fysiske og personlige møder til gavn for det danske erhvervsliv, siger administrerende direktør Georg Sørensen.

Den næste MCH-messe er i Herning. Det er fødevareteknologimessen FoodTech 29. september til 1. oktober.