Ikast-koncern på opkøb hos sig selv

CCDK Copenhagen sælges fra ét datterselskab til et andet i Thygesen Textile Group

Udgivet:14. september 2022, 19.12

Læsetid:2 minutter

Thygesen Textile Group har stor fokus på online tøjsalg, og nu rokeres der rundt internt for at stå stærkere med brandet CCDK Copenhagen i samspil med blandt andre de to helt nye brands Urban Quest og Norvig. Foto: PR-foto

TEKSTIL Virksomheden Online Textile Solutions (OTS), som er et datterselskab af Thygesen Textile Group A/S, har overtaget alle aktiviteterne i forbindelse med brandet CCDK Copenhagen.

Gennem de seneste seks år har brandet CCDK Copenhagen, der er loungewear og nattøj til kvinder, været en del af virksomheden Ease.dk, som også er et datterselskab af Thygesen Textile Group A/S. Et længerevarende samarbejde mellem de to datterselskaber har resulteret i, at Online Textile Solutions pr. 1. september har overtaget CCDK Copenhagen, idet det fremadrettet er et bedre match i forhold til salg og branding, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi har det seneste års tid haft et rigtigt godt samarbejde med CCDK-teamet, og vi er derfor utroligt stolte over og glade for at få muligheden for at overtage brandet CCDK Copenhagen. CCDK Copenhagen er et gennemført brand med et klart defineret dna, superflotte kollektioner og en stærk kundebase, udtaler Niklas Borup Linnebjerg, administrerende direktør og partner i Online Textile Solutions.

OTS arbejder videre med CCDK Copenhagen ud fra det fundament, der allerede er skabt og vil samtidig fortsætte med det design- og indkøbsteam, der har været med til at skabe og definere CCDK Copenhagen.

- Udvidelsen af medarbejderstaben kommer til at styrke os og giver os mulighed for yderligere ekspansion. Det vigtigste for os har været at fastholde den stærke medarbejderstab, der har været med til at forme CCDK Copenhagen, og opkøbet kommer i høj grad også til at styrke OTS generelt, hvor vi vil stå stærkere på både indkøbs-, design- og konstruktionssiden, forklarer Niklas Borup Linnebjerg.

Online Textile Solutions ser med overtagelsen af CCDK Copenhagen gode muligheder for øget vækst. CCDK Copenhagen kommer ifølge direktøren til at passe godt ind i deres portefølje af brands, hvor der især er store synergier til de helt nye brands Urban Quest og Norvig.

Indlæser debat