Landmålere har indtaget Herning

HLM Group er kommet til byen med lokale kræfter og har etableret sig med kontor på Sandvigvej

17. oktober 2020, 12.13

HLM Group er kommet til Herning med et lokalt hold. Her er det fra venstre de tre kort- og landmålingsteknikere Mikkel Møller Nielsen, Jacob Gregersen og Maks Thrane samt projektchef og Alexander Frost Andersen. Foto: PR-Foto

KONTORÅBNING HLM Landmåling har slået dørene op til et nyt kontor i Herning. Sandvigvej 6 blev 1. oktober rammerne for HLM Landmålings nye kontor, og fem nye medarbejdere er allerede klar i arbejdstøjet til at servicere kunderne i det midt- og vestjyske.

Alexander Frost Andersen, projektchef i HLM Landmåling, har knap 10 år bag sig i landinspektørbranchen, og han glæder sig over de nye udfordringer:

- Det bliver fedt at være med til at realisere en forstærkning af HLM’s kompetencer i Midt- og Vestjylland. Det nye team her i Herning består alle af virkelig kompetente folk i branchen, som alle er bosiddende i Herning og omegn og har et godt netværk i lokalområdet, fortæller han i en pressemeddelelse.

God synergi mellem firmaer

Åbningen i Herning er en del af en større strategi for HLM Group, som er medejer af virksomhederne SMT Nordic og HLM Landmåling - og 1. oktober også det nyåbnede De Fakto Rådgivende Landinspektører med placering i Aalborg.

Med tilføjelsen af landinspektørkompetencer og flere kontorer i Jylland styrker HLM Group sin position i blandt andet byggebranchen og forsyningsbranchen, mener Alexander Frost Andersen.

- Det gør, at vi nu kan understøtte vores stærke tekniske kompetencer med den juridiske rådgivning, som vores kolleger i De Fakto nu tilbyder. Det er fedt, at vi kan være med på vores kunders projekter fra tilbudsfasen til færdigt projekt, fordi HLM Group nu samlet set tilbyder al viden samme sted, lyder det fra Alexander Frost Andersen.

Håber på en god start

Medarbejderne på det nyåbnede kontor i Herning kommer til at arbejde tæt sammen med cirka 80 kolleger i HLM Group, som fordeler sig på kontorer i hele landet fra Taastrup, Odense, Aarhus, Herning og Aalborg.

- Foruden et stærkt hold af medarbejdere håber vi, at de mange gode relationer vi har i det vestjyske vil give os en god start, og vi glæder os til at vise kunderne, at vi tilbyder langt mere end landmåling, fordi vi kommer med den samlede pakke af HLM Groups mange kompetencer og dygtige kolleger landet over, siger projektchefen.