Tredobbelt hæder til Herning Brydeklub

Danmarks Brydeforbund har kåret John Vestergaard til årets leder, og Rajbek og Turpal Bisultanov bliver også hyldet

1. juni 2019, 14.00

Herning Brydeklubs formand, John Vestergaard, sender æren for titlen som årets leder videre til hele klubben. Foto: Flemming Hansen

Brydning Ikke bare én eller to, men hele tre gange blev Herning Brydeklub hædret i forbindelse med årsmødet i Danmarks Brydeforbund.

Rajbek Bisultanov blev kåret til årets seniorbryder 2018, mens hans bror, Turpal Bisultanov, blev tildelt titlen som årets ungdomsbryder.

Og så blev klubbens formand, John Vestergaard, hædret som årets leder.

Den sidste af de tre priser var den, der kom mest bag på brydeklubbens mangeårige træner og nu formand.

- Jeg havde overhovedet ikke overvejet, at jeg var kandidat til det. De unge brydere var mere indlysende valg, siger John Vestergaard.

- Jeg var slet ikke forberedt, og derfor var jeg faktisk ikke til stede for at modtage prisen, beretter han.

Formanden sender hæderen videre til hele Herning Brydeklub, som i de senere år har haft fremgang i medlemstallet og har startet flere nye hold op.

- Det er selvfølgelig rart, at nogen lægger mærke til, at man har gjort en indsats, men det er jo ikke kun mig, der er skyld i, at klubben gør det godt. Det er alle de andre ledere, trænere og alle folk i klubben, der får den her pris, understreger John Vestergaard.

- Jeg er heldig med at have nogle dygtige og engagerede folk i klubben. Det er så mig, der som formand får hæderen, men det er et helt team, der har æren for det, fortsætter den 50-årige Herning-formand.

Dominerende brødre...