Lettelse i HC Midtjylland: Alle coronaprøver er negative

Alle spillere og trænere i HC Midtjylland blev coronatestet torsdag, og alle svar er negative. Testene kommer som følge af søndagens kamp mod Grindsted, der havde en coronasmittet spiller på banen mod HCM

25. september 2020, 16.24

Rasmus Madsen og resten af HCM-truppen kunne fredag eftermiddag ånde lettet op, da de fik svarene af torsdagens coronaprøver. Alle prøvesvar var negative. Foto: Tom Laursen

HÅNDBOLD Der bliver i første omgang åndet lettet op i HC Midtjylland.

1. divisionsklubben har fredag eftermiddag fået svar på de coronaprøver, der blev foretaget af hele truppen og trænerstaben torsdag - og alle prøver er negative, meddeler klubben til Herning Folkeblad.

Der venter en ny omgang test af spillerne lørdag morgen.

Årsagen til den omfangsrige testseance er, at HC Midtjylland i søndags spillede hjemmekamp mod Grindsted, der viste sig at have en coronasmittet spiller på banen i Sportscenter Herning.

HCM fik den besked tirsdag og indstillede straks al træning for holdet og bestilte coronaprøver hos et privat firma.

Svarene på lørdagens coronaprøver får klubben på mandag, hvorefter træningen for 1. divisionsholdet kan genoptages mandag aften.

Som en konsekvens af corona-usikkerheden er søndagens udekamp mod Team Sydhavsøerne blevet udskudt. Den skal i stedet spilles torsdag 5. november klokken 20.00.

Læs også:
Modstander var corona-positiv: HC Midtjylland melder afbud til næste kamp
+Abonnement