Fittnessbane ved Brande Hallerne

Udendørs fitness-eldorado indvies næste søndag

12. februar 2020, 13.50

Sådan ser fitnessbanen ud med forhindrings- og løbebane samt et areal med diverse redskaber. Foto: Privatfoto

BRANDE Søndag 23. februar er der officiel indvielse af en ny udendørs fitnessbane ved Brande Hallerne.

Det er Brande Fitness, der står bag den 410 kvadratmeter store bane, der omfatter en forhindringsbane, en løbebane og i midten af det hele et såkaldt funktionelt område med masser af redskaber, så alle muskelgrupper kan komme i aktivitet.

Arealet er belagt med gummibelægning, og alle er velkomne til at gøre brug af den nye bane.

Den kan anvendes individuelt eller i små eller større grupper, hvor der også er mulighed for at konkurrere mod hinanden.

Brande Fitness vil bruge banen til såvel individuel som til holdundervisning for foreningens medlemmer. Ligeledes regner man med, at den nye fitnessbane vil komme til at udgøre en meget stor del af foreningens aktiviteter i forbindelse med »Bevæg dig for Livet«.

Brande Fitness råder over instruktører, der har specialiseret sig i at undervise i outdoor fitness, så den enkelte kan få det bedste udbytte af det nye tilbud.

Placeringen af fitnessbanen er velovervejet og valgt ud fra, at den er placeret tæt på andre fitness- og idrætstilbud, ligesom den ligger lige op ad Hjertestien og Brande-ruten.

Mange kommer forbi fitnessbanen i forbindelse med løbe- og cykle-aktiviteter og kan indgå som en naturlig kombination hertil.

Tæt på ny skole

Desuden vil banen også komme til at ligge tæt op ad den kommende skole i Centerparken.

Projektet er gennemført med støtte fra Grønordningen med 450.000 kroner, DGI og DIF’s Foreningspulje på 250.000 kroner, et sponsorat fra Den Jyske Sparekasse samt fra Brande Fitness.

Foreningen Brande Fitness blev etableret i 1984 og tæller 1600 medlemmer samt 80 frivillige medhjælpere.