Kørelæreren fra Spjald: Sjovt at se sig selv på det store lærred

På onsdag deltager Tom Mose Jensen i endnu en gallapremiere - i København med endnu flere kendte stjerner

Udgivet:27. januar 2023, 11.57

Læsetid:1 minut

Indehaveren af Kørecenter Ravnsbjerg, Tom Mose Jensen, spiller en stor rolle i bogen »Meter i sekundet«. Torsdag aften var han inviteret til gallapremiere i Ringkøbing Biograf. Inden han og hustruen Mette Blomgreen kunne sætte sig godt til rette i de bløde stole, havde han dog lige en vigtig opgave: Han kørte de kendte gæster fra Hotel Fjordgården til Ringkøbing Biograf. En af passagererne var journalist Anders Agger (t.v.). Foto: Henrik Ole Jensen

2 måneder siden

RINKØBING-SKJERN - Der er da nok et par episoder, som kun Stine (Pilgaard, red.) og jeg kan grine af.

Sådan siger Tom Mose Jensen, kørelærer og indehaver af Kørecenter Ravnsbjerg, efter at han har set gallapremieren på »Meter i sekundet« i Ringkøbing Biograf.

Med til festen havde Tom Mose Jensen sin hustru, Mette Blomgreen.

Kørelæreren fra Spjald, der har brugt over 84 timer i bilen med Stine Pilgaard, har da også kun rosende ord til filmen.

- Det er da sjovt at se sig selv på det store lærred. Det er selvfølgelig ikke mig, men en karakter, og der er taget mange brudstykker fra køretimerne. Men der er i hvert fald meget, jeg kan nikke genkendende til, siger Tom Mose Jensen.

- Det kan Stine Pilgaard godt være stolt af, fastslår han.

Torsdag aften var det første gang, både Mette Blomgreen og Tom Mose Jensen gik op ad en rød løber. Det er dog ikke sidste gang.

Stine Pilgaard har nemlig inviteret parret fra Spjald med til endnu en gallapremiere. Derfor tager Mette Blomgreen og Tom Mose Jensen på onsdag turen til København for at deltage i endnu en gallafest - denne gang i Imperial.

- Selv om vi nu har prøvet det en gang, glæder vi os bestemt også til festen i København. Det kommer vi nok aldrig til at prøve igen, siger Tom Mose Jensen.

Tom Mose Jensen med hustruen Mette Blomgreen. Med til torsdagens gallapremiere var også kørelærer Gitte Schmidt fra Fjordens Køreskole (nummer to fra venstre), og hendes kæreste, Tine Sørensen (t.v.). Foto: Henrik Ole Jensen

Indlæser debat