Store forventninger hos Bjarne Nielsen

Herning-bilforhandler Bjarne Nielsen forventer med overtagelsen af Bilernes Hus i Silkeborg at se underskud vendt til overskud

8. oktober 2015, 12.36

Holger Helle, til venstre, har solgt Bilernes Hus til Bjarne Nielsen. Ivan Dyrlund, til højre, fortsætter på direktørposten. Bygningerne på Bredhøjvej har Bjarne Nielsen lejet sig ind. Foto: Jens Anker Tvedebrink

Opkøb Med et stort opkøb af Bilernes Hus i Silkeborg udvider erhvervsmanden Bjarne Nielsen sin i forvejen store bilforretning.

Igennem Bjarne Nielsen A/S ejer han i forvejen en koncern med 330 medarbejdere og 13 bilhuse rundt i landet. Med overtagelsen af Bilernes Hus i Silkeborg følger yderligere 160 ansatte.

Bilernes Hus har givet det ene million-underskud efter det andet siden åbningen i 2006, men fra 2014 har direktør Ivan Dyrlund stået i spidsen for en forandringsproces, som har medvirket til, at økonomien er vendt til positive tal i seneste halvår. Bjarne Nielsen udtrykker store forventninger til fremtiden.

- Ledelsen har gjort et fantastisk stykke arbejde og har god drift i forretningen. Der er gang i noget, som jeg næsten vil sige, at ingen troede kunne lade sig gøre, siger Bjarne Nielsen.

En selvstændig enhed ...