Beboere fra Kærshovedgård i klammeri med kniv

Offeret var så påvirket, at han måtte køres i detentionen. Politiet fik stoppet Arriva-tog

26. marts 2019, 10.02

Foto: Martin Ballund

Kærshovedgård To beboere fra Kærshovedgård var mandag aften blevet så uenige, at en 22-årig mand valgte at trække en kniv og stikke en 30-årig mand to-tre gange i overarmen.

De to mænd opholdt sig på banegården i Silkeborg, og da politifolkene nåede frem til stationens ventesal, fortalte vidner, at gerningsmanden kort forinden var steget om bord på toget mod Herning.

Det lykkedes politiet at komme i kontakt med Arriva, som fik fat i togføreren. Toget kørte herefter tilbage til Silkeborg. Det tog 10-15 minutter, hvorefter den 22-årige mand blev anholdt inde i toget.

Anholdt på skadestuen

Han havde stadig gerningsvåbnet på sig. Det var et såkaldt multitool med en kniv med et knivblad på fem centimeter.

Politiet i Silkeborg oplyser, at offeret ikke var livsfarligt kvæstet.

Politiet ved ikke, hvad der udløste knivstikkeriet. Den 22-årige knivstikker blev tilbageholdt, og i dag vurderer anklagemyndigheden om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Offeret blev kørt på skadestuen i Herning. Her optrådte han så aggressivt, at politiet måtte anholde den kvæstede mand, der var beruset og muligvis påvirket af stoffer.

Det var i aftes ikke muligt at afhøre manden, som har brug for en tolk.

Også offeret endte dagen i detentionen. Politiet kørte manden retur til udrejsecentret, men da han vendte tilbage havde han så voldsom en opførsel, at politivagten på stedet valgte at anholde ham, og sætte ham i detentionen for at sove rusen ud.