Lang vej mod træk og slip: Beboerforening måtte i retten for at få tilladelse til toilet

Aktive frivillige i Rimmerhus måtte omkring Retten i Herning for at få et toilet ved landsbyens nye samlingssted, »Elementernes Legeplads«

25. september 2020, 11.58

Et stort samlingshus og shelter uden toilet er ikke sagen. Derfor ville Rimmerhus Beboerforening ombygge et tidligere frysehus til toilet, så byens gæster ikke skulle gå helt om til forsamlingshuset. Det krævede lige en tur omkring Retten i Herning på grund af et 70 år gammelt gaveskøde. Fra venstre er det Villy Jørgensen, Lars Christensen og Peter Jakobsen. Foto: Jesper Wind

RIMMERHUS Gennem de sidste tre år har en stor gruppe frivillige arbejdet på at lave »Elementernes Legeplads« midt i Rimmerhus.

Her har de bygget et stort cirkelrundt samlings, lavet et shelter i to etager, forbedret og udvidet legepladsen og rejst en høj pæl med plads til en storkerede.

Men de ville mere i Rimmerhus Beboerforening.

Toilet i frysehus...