Fra Lokalavisen: Hvad forbinder du med forår?

13. marts 2020, 10.23
Voxpop 2sp.Navn:pernille fink didriksen, 26 år, vildbjerg Voxpop.Brødtekst:- Masser af spæde skud fra blomsterløg, påskeliljer og andre forårsblomster. Som blomsterbinder elsker jeg alle årstider, men der er noget særligt over forår, hvor folk vil have friske farver med knald på. Jeg glæder mig også selv til at komme i haven i vores nye hus, som vi overtog ved årsskiftet.
Voxpop 2sp.Navn:martha overgaard, 83 år, vildbjerg Voxpop.Brødtekst:- Det første jeg tænker på er solskin, og det er jo ikke meget, vi har fået af det. Men ellers er det masser af liv alle vegne, og det mærker jeg, når jeg er ude for at gå tur. Jeg glæder mig til at kunne få en længere gåtur, end når det er meget koldt. I haverne nyder jeg at se blomsterne komme frem, både erantis, påskeliljer, krokus, vintergækker og aurikler.
Voxpop 2sp.Navn:Aase Sørensen, 66 år, Voxpop 2sp.Navn:vildbjerg Voxpop.Brødtekst:- Jeg tænker på bedre vejr, og at der begynder at ske noget ude i haven. Jeg glæder mig til at komme lidt mere ud. Jeg har fødselsdag den 15. marts, og for mig er det der foråret begynder for alvor. Jeg bliver fjeret af min familie, og så får jeg seks veninder på besøg til rundstykker.