FCM-modstander melder truppen rask efter positive coronatest

Der er ikke flere coronasmittede hos Ludogorets, end de to som tirsdag blev sendt i isolation

26. august 2020, 09.44

Claudiu Keseru og Ludogorets-holdet er klar til mødet med FCM efter at have afleveret negative coronatest. Kun Dominique Yankov er ude grundet coronasmitte. Foto: Stringer ./Reuters

FODBOLD Coronapandemien viste sit forstyrrende ansigt, da den bulgarske fodboldklub PFC Ludogorets Razgrad, som onsdag aften møder FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen, tirsdag meldte om positive coronatest i truppen.

En spiller og en fra staben var smittede og sendt i isolation. Det tvang samtidig klubben til en ny runde test af hele truppen og staben forud for kampen mod FCM.

Nu er der godt nyt fra den kant.

På sin hjemmeside meddeler Ludogorets, at nye test har vist, at der ikke er andre coronasmittede i truppen eller staben.

- Alle Ludogorets-spillere og -medarbejdere, som er involveret i kampen mod FC Midtjylland i anden runde af Champions League-kvalifikationen, er raske, skriver klubben.

- Dette viste den nye runde test, der blev foretaget tirsdag morgen efter de positive prøver fra Dominik Yankov og en klubmedarbejder, som er i karantæne og har det godt.

Bulgarien er hårdt plaget af coronapandemiens seneste opblussen, hvilket har fået Danmarks Udenrigsministerium til at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til landet.

Inden afrejsen til Bulgarien var der ingen i FCM, som havde betænkeligheder ved at skulle rejse dertil, fortalte cheftræner Brian Priske.

- Overhovedet ikke. Alle mand glæder sig helt sindssygt til det, og alle ved, at vi er i trygge hænder, lød det.

- Vi er blevet testet grundigt, flyver i eget fly, bliver kørt direkte til eget hotel og bliver barrikaderet derinde, indtil vi skal på stadion for at træne. Vi er fuldstændig trygge i forhold til coronaen.

Hvorvidt nyheden om de positive test hos modstanderen har ændret på den holdning, vides ikke.

Kampen spilles klokken 19.30 på et tomt stadion i Razgrad. Vinderen af opgøret er videre til tredje kvalifikationsrunde i Champions League.

Taberen fortsætter i kvalifikationen til Europa League.

/ritzau/