Ærgerlig landstræner: Vi fortjente at slå Frankrig

Danmark var foran mod Frankrig i stort set hele kampen, men endte med at tabe efter fejl i slutningen.

Udgivet:27. januar 2022, 01.22

Læsetid:1 minut

En lang række reserver var i kamp for Danmark, som onsdag tabte 29-30 til Frankrig.

/ Ritzau /

BUDAPEST Hvis håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen havde svært ved at finde den rigtige grimasse efter Danmarks nederlag på 29-30 til Frankrig i mellemrunden onsdag aften, er det ikke underligt.

På den ene side havde han set et dansk mandskab uden stjerner som Mathias Gidsel, Mikkel Hansen og Magnus Saugstrup være dominerende i det meste af kampen.

På den anden side kollapsede det danske mandskab trods en føring på 5 mål med 12 minutter igen.

- Vi brændte et par chancer, som gjorde, at de fik færten. Så havde vi et par dumme fejl, da vi førte 27-22, og det betød, at de fik lov at lave deres mål for hurtigt.

- Det gav selvfølgelig lidt uro, de fik lidt mere gejst, og vi faldt lidt. Men jeg er rigtig ærgerlig over at have tabt i dag, for jeg synes, at vi spillede en virkelig flot kamp, siger han.

Danmark havde op til kampen været suveræn ved EM med seks sejre i seks kampe.

De sidste minutter mod Frankrig var første gang, der for alvor var slinger i valsen, men omstændighederne taget i betragtning forventer Nikolaj Jacobsen ikke, at nogen skal samles mentalt op.

- Det er der ikke. Lige nu er vi skuffede, fordi vi ikke synes, vi fik som fortjent. Jeg synes, vi havde fortjent at vinde, siger landstræneren.

Allerede i minutterne efter kampen fornemmede Lasse Svan, at der ikke var nogen, der virkede ramte trods den bitre afslutning.

- Det er ikke noget, der kommer til at trække os unødigt ned. Vi ville alle sammen gerne have vundet kampen, det er der ingen tvivl om. Og det er ærgerligt, at vi ikke vandt den. Det er vi selvfølgelig skuffede over, men vi er også klar over, hvad der venter os på fredag, siger han.

Fredag skal Danmark møde Spanien i den ene semifinale, mens Frankrig står over for Sverige i den anden.

/ritzau/