Københavnsk kok vil skubbe til efterskoleelevers grænser

Anders Holstein er ny køkkenleder på Sdr. Feldings Efterskole. Han er selv vegetar og vil gerne præge eleverne, så de lærer at sætte pris på at spise mindre kød

5. juni 2021, 13.59

Anders Holstein er køkkenleder på efterskolen i Sdr. Felding. Han ser det som sin fornemste opgave at være med til at præge elevernes madvaner, så den ikke kun står på lasagne og burgere, når de senere i livet skal have deres egen husholdning. Foto: Henrik Ole Jensen

SDR. FELDING Anders Holstein er i gang med at stege omkring 600 frikadeller.

- Lige et øjeblik, siger han venligt til Herning Folkeblads udsendte, fordi det tager længere tid at vende frikadeller på et kæmpe komfur, end det gør på en pande derhjemme. Anders Holstein tørrer hænderne i forklædet, og så ha...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben