Mundbind på banegården: - Behageligt er det jo ikke

Mundbind eller visir har været påbudt i den kollektive trafik i to uger. Langt de fleste - men ikke alle - har taget reglerne til sig

8. september 2020, 08.13

Eva Larsen, 72 år, Nyborg: - Jeg tror ikke selv ret meget på mundbind. Jeg tror på afstand og god håndhygiejne, men jeg gider ikke tage diskussionen, så derfor gør jeg det bare. Mundbind er varmt og ubehageligt. Og så er det besværligt, når man som jeg bruger både briller og høreapparat. Brillerne dugger, men det er der jo ikke noget at gøre ved. Det er lang tid at sidde med det, når man skal fra Nyborg til Herning, hvor jeg skal deltage i en fødselsdag.

HERNING - Det er en fin regel ...

Sådan lyder meldingen fra buschauffør Essa Azizi fra Lind, som i lørdags sad ved rattet i en bybus på Herning Station. Hans mundbind er trukket op over næsen og ned under hagen, men han smiler med øjnene, da Folkebladet stikker hovedet ind af døren.

- Jeg tror alle chaufførerne er glade for det. Jeg har selv astma, så jeg er da lidt bange for at få covid-19, siger han, mens han venter på passagerer, der skal med rute 5 til Birk og Hammerum.

Ingen mundbind i kiosken...