Intet gennembrud i skudsag fra Snejbjerg: Politiet ønsker fortsat oplysninger fra borgerne

Har man observeret noget mistænkeligt i området omkring Sydgaden i Snejbjerg i tiden op til lørdag 3. april, hører politiet gerne om det

9. april 2021, 09.26

Fire skud blev afgivet fra et haglgevær ud for Sydgaden 3. Politiet har fortsat ikke anholdt nogen i sagen. Foto: Palle Heering Nielsen

SNEJBJERG Politiet mangler fortsat det tip eller spor, som kan give dem en ledetråd til, hvem der stod bag skyderiet ved Sydgaden i Snejbjerg sent lørdag aften 3. april.

Derfor håber politiet, at der er personer, som ligger inde med viden, som de vil dele med politiet.

- Har der været aktivitet tidligere på dagen eller mistænkelige køretøjer. Hvis personer er set holde øje med noget - også i dagene op til, hører vi gerne om det, siger politikommissær Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Han oplyser, at beboeren i en lejlighed, som blev undersøgt af teknikere, har fortalt, at han har været væk i et par dage og ville flytte fra adressen.

Skuddene faldt klokken 23.40 lørdag aften, og politiet modtog flere anmeldelser fra borgere, som havde hørt fire skud. Det viste sig at være et haglgevær, som blev brugt.

Beboerne i boligblokken er blevet afhørt, uden at det har givet et gennembrud, og motivet til skyderiet er også fortsat et mysterium.

Et af de spor, som politiet følger, er den Susuki Ignis, der blev brugt til at flygte fra Sydgaden. Den blev stjålet i Aarhus om fredagen, og den blev cirka 20 minutter efter skyderiet sat i brand i et skovområde ved Thyregodvej, der ligger ved frakørsel 10, Brande Syd, på Midtjyske Motorvej.

Det peger på, at der kunne være en form for planlægning af, hvad der skulle ske.

- Det kunne godt tyde på det, men vi har ingen idé om, hvorfor bilen havner i Brande. Det er nemt i dag at ringe til nogen og blive samlet op, siger Henning Præstegaard.

Oplysninger til politiet på telefon 114,