Skytter med bue og pil

Nyt tiltag skal øge interessen for foreningens aktiviteter

30. oktober 2018, 10.26

Ørre Skytteforening har stor succes med bueskydning. foto: pr-foto

sinding-ørre Ørre Skytteforening, der i år 2020 kan fejre sit 150-årsjubilæum, er langt fra en gammel »støvet« Skytteforening - men der imod en forening, hvor der konstant er gang med nye aktiviteter. Det fortæller de i en pressemeddelelse.

For tre år siden lancerede Ørre Skytteforening aktiviteten »Biathlon«, der kan sammenlignes med OL-disciplinen »Skiskydning«. For 2 år siden blev en større miljøsikring af skydebanen tilendebragt, således at skydebanen opfylder de nyeste miljøkrav, og derved har jægere også mulighed for at indskyde deres rifler på 100 meter.

For et år siden blev der igen tænkt en ny aktivitet ind - nemlig bueskydning.

Lejet sig ind i Midtpunkt

Bueskydning har her i efteråret været afprøvet i Ørre Skytteforening, og succesen har været så stor, at man i vintersæsonen har lejet sig ind i Sinding Midtpunkt.

Der skydes fra torsdag 1. november, og der vil være bueskydning hver mandag og torsdag.

Ørre Skytteforening håber med dette tiltag at være med til at øge interessen for foreningens aktiviteter, der i stor udstrækning henvender sig til familier, hvor forældre og børn kan få sig en god oplevelse sammen.

Samtidig er Ørre Skytteforening med til at opfylde DGI's og DIF's vision, der har en målsætning om, at 75 procent af danskerne i 2025 skal dyrke idræt, og at 50 procent af hele befolkningen skal dyrke idræt i en forening.

Ørre Skytteforening indgår i forvejen i et tæt samarbejde med Trehøje Skytteforening og Aulum Skytteforening og dermed udnytter trekløveret hinanden både banemæssigt, kapacitetsmæssigt og ressourcemæssigt.