Fleksi i Sunds: 39-årig fejrer 25-årsjubilæum

Han begyndte hos Fleksi i Sunds som fejedreng og har arbejdet sammen med sin far. Træ var lige sagen for ham, og nu er han driftsleder

Udgivet:10. november 2018, 07.12

Læsetid:4 minutter

JUBILÆUM Driftsleder Jakob Minds, Søtoften i Sunds, har 25-årsjubilæum hos Fleksi A/S i dag og fejrer det i virksomheden mandag 12. november.

Han er lige fyldt 39 år og dermed en af de yngste 25-årsjubilarer, man kan forestille sig.

Jakob Minds er født og opvokset i Sunds og har gået i Skalmejeskolen og Sunds Skole til og med 10. klasse. I sin fritid kørte han med aviser en kort tid, men som 14-årig fik han job hos Fleksi Lågen, som det hed dengang.

Det er der ikke nogen kontrakt, der viser, men han har gemt sin første lønseddel, og i øvrigt har hans mor skrevet datoen ned.

- Min far arbejdede her. Han er nu på pension, men var her i 20 år. Han havde mig med på arbejde, og da de manglede en til at gå og rydde op i produktionen efter skoletid, blev jeg ansat som fejedreng. Det var naturligt på grund af min far, men jeg har også altid haft interesse for træ. Jeg har brugt mange timer i sløjdlokalet og på værkstedet på fritidshjemmet, fortæller jubilaren.

Lige fra skolen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind