Fleksi i Sunds: 39-årig fejrer 25-årsjubilæum

Han begyndte hos Fleksi i Sunds som fejedreng og har arbejdet sammen med sin far. Træ var lige sagen for ham, og nu er han driftsleder

Udgivet:10. november 2018, 07.12

Læsetid:4 minutter

JUBILÆUM Driftsleder Jakob Minds, Søtoften i Sunds, har 25-årsjubilæum hos Fleksi A/S i dag og fejrer det i virksomheden mandag 12. november.

Han er lige fyldt 39 år og dermed en af de yngste 25-årsjubilarer, man kan forestille sig.

Jakob Minds er født og opvokset i Sunds og har gået i Skalmejeskolen og Sunds Skole til og med 10. klasse. I sin fritid kørte han med aviser en kort tid, men som 14-årig fik han job hos Fleksi Lågen, som det hed dengang.

Det er der ikke nogen kontrakt, der viser, men han har gemt sin første lønseddel, og i øvrigt har hans mor skrevet datoen ned.

- Min far arbejdede her. Han er nu på pension, men var her i 20 år. Han havde mig med på arbejde, og da de manglede en til at gå og rydde op i produktionen efter skoletid, blev jeg ansat som fejedreng. Det var naturligt på grund af min far, men jeg har også altid haft interesse for træ. Jeg har brugt mange timer i sløjdlokalet og på værkstedet på fritidshjemmet, fortæller jubilaren.

Lige fra skolen...

Få fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Navne

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere