Fleksi i Sunds: 39-årig fejrer 25-årsjubilæum

Han begyndte hos Fleksi i Sunds som fejedreng og har arbejdet sammen med sin far. Træ var lige sagen for ham, og nu er han driftsleder

10. november 2018, 07.12

Jakob Minds kender alle maskiner hos Fleksi og ses her ved en af cnc-maskinerne. Mandag fejrer han sit 25-årsjubiluæm i virksomheden. Foto: Flemming Hansen

JUBILÆUM Driftsleder Jakob Minds, Søtoften i Sunds, har 25-årsjubilæum hos Fleksi A/S i dag og fejrer det i virksomheden mandag 12. november.

Han er lige fyldt 39 år og dermed en af de yngste 25-årsjubilarer, man kan forestille sig.

Jakob Minds er født og opvokset i Sunds og har gået i Skalmejeskolen og Sunds Skole til og med 10. klasse. I sin fritid kørte han med aviser en kort tid, men som 14-årig fik han job hos Fleksi Lågen, som det hed dengang.

Det er der ikke nogen kontrakt, der viser, men han har gemt sin første lønseddel, og i øvrigt har hans mor skrevet datoen ned.

- Min far arbejdede her. Han er nu på pension, men var her i 20 år. Han havde mig med på arbejde, og da de manglede en til at gå og rydde op i produktionen efter skoletid, blev jeg ansat som fejedreng. Det var naturligt på grund af min far, men jeg har også altid haft interesse for træ. Jeg har brugt mange timer i sløjdlokalet og på værkstedet på fritidshjemmet, fortæller jubilaren.

Lige fra skolen...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben