Tvivl om Sisto: FCM-stjerne rygtes ude af Champions League-dyst

FC Midtjylland vil ikke af- eller bekræfte, om Pione Sisto er rejst med til Italien, hvor tirsdagens modstander er Atalanta

30. november 2020, 18.13

FCM-stjernen Pione Sisto er angiveligt ikke er rejst med »ulvene« til italienske Bergamo, hvor Champions League-kampen mod Atalanta spilles tirsdag aften. Foto: Tom Laursen

FODBOLD Sisto eller ingen Sisto?

Det var spørgsmålet, som Herning Folkeblad stillede FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske under det officielle pressemøde forud for tirsdagens Champions League-udekamp mod italienske Atalanta.

Ifølge forlydender, som også Folkebladet er bekendt med, tyder meget på, at de danske mestre er rejst til Italien uden klubbens måske største stjerne og med sikkerhed »ulvenes« mest løntunge profil.

På dagens pressemøde, som foregik via videomediet Zoom, ønskede Brian Priske hverken at af- eller bekræfte tilstedeværelsen af landsholdsstjernen fra Tjørring.

- Som vi altid gør, når vi spiller europæiske kampe, offentliggør vi vores trup på kampdagen, men indtil da må I vente med at se, hvordan truppen ser ud, lød svaret fra cheftræneren, som sammen med den øvrige FCM-stab, heriblandt spillerne, ankom til Bergamo i Norditalien mandag middag.

25-årige Pione Sisto, som FC Midtjylland købte hos spanske Celta Vigo i september, har i denne sæson spillet 17 kampe og scoret fem mål for mesterholdet.

Senest blev offensivkreatøren noteret for 80 minutter i Superligaen, da FCM lørdag aften spillede 0-0 hjemme mod AaB.

I Champions League-regi har Sisto i indeværende sæson spillet 331 minutter i de foreløbige fire opgør mod Atalanta, Ajax (hjemme og ude) samt Liverpool.

Om FCM-stjernen også spiller i morgen aften på Gewiss Stadium i Bergamo, må tiden vise ...