Bjarne Nielsen kåret som årets bilforhandler

Den landsdækkende kæde af Bjarne Nielsen-bilhuse er netop blevet kåret som Årets Nyvognsforhandler

Udgivet:26. november 2021, 10.12

Læsetid:2 minutter

Koncerndirektør Bjarne Nielsen takkede sine godt 500 medarbejdere efter at have modtaget prisen for Årets Nyvognsforhandler 20/21. Foto: PR-foto

1 år siden

KÅRING Det er i sandhed årstid for diverse kåringer - ikke mindst i bilbranchen, hvor en række forskellige awardshows løber af stablen i denne tid.

Nu er den danske bilbranches kåringsfest Auto Awards 20/21 netop blevet afgjort, og her udmærkede Bjarne Nielsen-kæden sig ved at vinde den eftertragtede kategori som Årets Nyvognsforhandler.

- Det er en stor anerkendelse og et enormt skulderklap for os alle i koncernen, at vi har vundet denne titel. Vi har solgt nye biler siden 1988, og det er første gang, at vi kan kalde os Årets Nyvognsforhandler. Det er vi meget stolte over, understregede koncerndirektør Bjarne Nielsen, da han tirsdag den 23. november tog imod det synlige bevis for Auto Awards-sejren på scenen til branchefesten i Cirkusbygningen i København.

Har stor betydning

Dermed kan Bjarne Nielsen i Herning, der er autoriseret forhandler af Ford, Volvo, Renault og Dacia, med rette kalde sig for Danmarks bedste bilforhandler.

- Det har stor betydning for os, at vi får den her anerkendelse. Husk på, at vi har været nomineret i et felt af ret stærke konkurrenter, så det er virkelig noget særligt, understreger Poul Gundlach Jørgensen, der er afdelingschef i det store Bjarne Nielsen-bilhus på Silkeborgvej 110 i Herning.

Nielsen Car Group var - som koncern - nomineret hele fem gange i fire forskellige kategorier. Bilernes Hus i Silkeborg, der også hører under koncernen, var også nomineret til Årets Nyvognsforhandler, men det blev altså storebror, som kørte med sejren blandt de i alt fem nominerede i kategorien.

- Den her pris er virkelig vigtig. Selv om, at vi er fra Jylland og af natur er ganske beskedne, så har vi svært ved at få armene ned oven på det her. Sejren er en stor anerkendelse af, at vi faktisk er ret gode til det, som vi laver. Jeg vil gerne rette en stor tak til alle dem, der har stemt på os - men i særdeleshed også en stor tak til alle vores 500 medarbejdere i koncernen, fortalte koncerndirektør Bjarne Nielsen, da han fik overrakt prisen ved Auto Awards.

Kåringsfesten blev afviklet for sjette gang. Samlet set blev 24 priser fordelt ved kåringen - blandt andet Årets Værksted, Årets Brugtvognsforhandler, Årets Miljøbil og altså Årets Nyvognsforhandler.