Nyt program med julehygge og foredrag

2. december 2019, 10.46

Tidligere byrådsmedlem Søren Green, Skarrild, besøger i februar klubhuset for at fortælle om sin vej til det politiske liv. foto: Henrik oLe Jensen

Skarrild Skarrild-Karstoft er ude med et nyt program, der byder på julearrangement og foredrag. I morgen, tirsdag, er der julehygge i Klubhuset i Skarrild, hvor sognepræst Bjarke Nørholm Pihl underholder, og der vil serveret gløgg og æbleskiver.

I det nye år er der flere foredrag i vente, og der lægges ud mandag 13. januar, hvor forstander Ebbe Larsen fra Møltrup Optagelseshjem kommer og holder foredrag ud fra titlen »Mennesker på livets skyggeside«.

Til februar vil tidligere byrådsmedlem Søren Green fortælle om sin vej til politik, og måneden efter underholder kunstneren Bjarne Nøreng og hans kone, Karin, med musik og sang.

Der bliver også arrangeret et par udflugter i løbet af sommeren. Pensionistforeningen har 50-årsjubilæum 22. september, som vil blive fejret i Karstoft, hvor det kendte sangerpar Lis & Per vil underholde.

Pensionistforeningen har for nylig holdt generalforsamling i klubhuset med kaffe og banko. Der var genvalg til alle i bestyrelsen, og de har efterfølgende konstitueret sig med Elva Buhl som formand, Ragnhild Christensen som kasserer, Ingrid Pedersen som næstformand og Hanne Pedersen som sekretær.