Det skete der på pressemødet: FCM præsenterede Thomasberg som ny cheftræner

FC Midtjylland præsenterede torsdag eftermiddag Thomas Thomasberg som ny cheftræner. Genoplev hele præsentationen her i livebloggen

Udgivet:23. marts 2023, 14.14

Læsetid:1 minut

Thomas Thomasberg blev præsenteret som ny cheftræner i FC Midtjylland foran en propfyldt Europa Lounge på MCH Arena. Foruden medieopbuddet fulgte også mange ansatte fra klubben interesseret med. Foto: Henrik Ole Jensen

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

3 måneder siden

FODBOLD Ni dage efter fyringen af Albert Capellas har FC Midtjylland en ny cheftræner på plads.

Succestræneren fra Randers FC, Thomas Thomasberg, vender tilbage til FC Midtjylland, hvor han både har været spiller, assistenttræner og cheftræner.

Han blev torsdag eftermiddag præsenteret på et pressemøde i Europa Loungen på MCH Arena.

Thomas Thomasberg vender som nævnt tilbage til en klub, han kender godt. Nordjyden var spiller i FCM fra 1999 til 2004, assistenttræner fra 2004 til 2008 og cheftræner fra 2008 til 2009. Siden da har han samlet masser af trænererfaring i FC Hjørring, FC Fredericia, Hobro og i Randers FC.

Herunder kan du læse indholdet af dagens pressemøde:

Indlæser liveblog

Indlæser debat