Tidligere FCM-spiller tvunget til karrierestop som 27-årig

En knæskade tvinger Václav Kadlec til at indstille karrieren

20. februar 2020, 19.00

Det vakte en del opsigt, da den tjekkiske landsholdsspiller Václav Kadlec skiftede til FC Midtjylland. Men blot et halvt år senere skiftede han igen klub. Foto: Jørn Deleuran

FODBOLD I 2016 hentede fodboldklubben FC Midtjylland den tjekkiske offensivspiller Václav Kadlec til Herning for cirka 15 millioner kroner. Det blev dog et kort bekendskab, da han 13 superligakampe og tre scoringer senere efter eget ønske skiftede til Sparta Prag på grund af hjemve.

Nu er karrieren helt slut for 27-årige Kadlec. På Instagram annoncerede han torsdag selv sit karrierestop med et opslag, der har overskriften »Game over«:

- Jeg er ked af det, men mit knæ kan ikke længere holde til belastningen, og jeg er også nødt til at tænke på livet uden for banen. Tak for al den støtte, jeg har modtaget i især de seneste par år, skriver han.

Tak til FC Midtjylland

I opslaget sender han en tak til de tre klubber, han har spillet for i henholdsvis Tyskland, Danmark og Tjekkiet.

- »Danke« Eintracht Frankfurt, »tak« FC Midtjylland og ikke mindst »dekuji« Sparta Prag, skriver Václav Kadlec.

Sparta Prag betalte i september 2016 omkring 20 millioner kroner til FC Midtjylland for Kadlec. Men holdet fik ikke meget for pengene, da Kadlec på grund af skader kun nåede at spille tre kampe for klubben og scorede et enkelt mål.