Firedoblet fusion

15. september 2021, 10.31

Kim Friis Lund forventer, at en fusion giver mere styrke til lokalforeningerne. Foto: PR-Foto

Fusion Cirka 470 nordvest- og midtjyske virksomheder inden for el, vvs og metalindustri får en fælles stemme fra årsskiftet, når fire forskellige lokalforeninger officielt fusioneres. Det drejer sig om Tekniq Arbejdsgiverne Midtjylland, Elinstallatørforeningen for Nordvestjylland, Tekniq VVS Nordvestjylland og Arbejdsgiverne MidtVest. Den nye forening vil dermed under navnet »Tekniq Arbejdsgiverne Midt-Vestjylland« få en langt mere fremtrædende plads i erhvervslivet i området, spår Kim Friis Lund, der står i spidsen for den nye forening.

- Der er ingen tvivl om, at vi på denne måde får en stærkere stemme, når vi skal udbrede vores holdninger og gøre vores indflydelse gældende, når man fastlægger rammebetingelserne for erhvervslivet på både kommunalt og regionalt plan, siger Kim Friis Lund i en pressemeddelelse, hvor han fortæller om fusionens baggrund.

- Tanken er, at vi kan bruge den større organisation som løftestang for at påvirke den politiske verden og derved være med til at skabe bedre forhold for erhvervslivet i Midt- og Nordvestjylland, siger han.

Samtidig håber og forventer han også, at den større forening endnu bedre vil være i stand til at tilbyde attraktive arrangementer for medlemmerne.

Indlæser debat...