100 til Golfens Dag

29. april 2021, 10.42

Trehøje Golfklubs terrrasse blev overdækket med et telt, og på den måde kunne coronarestriktionerne også overholdes, da de interesserede spillere blev budt på sodavand og pizza efter runden. Her er tre generationer af familien Boelstoft Andersen samlet. Foto: Privatfoto

VILDBJERG Da der var Golfens Dag landet over i søndags, skulle deltagerne på grund af corona melde deres ankomst på forhånd. Det havde cirka 100 personer meldt til Trehøje Golfklub. Om det var kravet om tilmelding, der var årsagen, er svært at sige, men cirka to ud af tre deltagere mødte op uden at være i selskab med et medlem, og det viser jo lidt om den interesse der er for golfsporten i øjeblikket, melder Trehøje Golfklub.

Deltagerne blev delt ind i fire grupper, som blev instrueret i driving, indspil og putning. Bagefter kunne de prøve kræfter med Østfløjen, som er en rigtig 9-hulsbane, og til sidst kunne der gås mellem tre eller ni huller.

Også 10 juniorer dukkede op, og en del sagde ja til at deltage i juniortræningen den kommende lørdag.

Med de nye indmeldte, de meget interesserede, og med de cirka 80, som er indmeldt tidligere på året, bliver det en travl tid for de to trænere på træningsanlægget og banerne i den kommende tid.

Indlæser debat...