Spillerforening opfordrer NFL-spillere til at træne hver for sig

Efter flere smittetilfælde blandt spillere fra flere amerikanske sportsligaer, lukker NFL ned for træning.

21. juni 2020, 04.31

Når NFL-sæsonen begynder igen bliver det med den tidligere New England Patriots-tight end Rob Gronkowski (til venstre), der er vendt tilbage efter et års pause og skal tørne ud for Tampa Bay Buccaneers sammen med den tidligere New England Patriots-quarterback Tom Brady. (Arkivfoto).

WASHINGTON D.C. Spillere fra verdens bedste liga for amerikansk fodbold (NFL) bliver frabedt at træne sammen for øjeblikket forud for den kommende sæson.

Det siger sundhedschef i ligaens spillerforening (NFLPA), Thom Mayer, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Meddelelsen kommer, efter at den amerikanske baseball-liga (MLB) valgte at lukke al træning ned i delstaterne Arizona og Florida efter nye coronatilfælde blandt spillere og trænere.

Derudover har de bedste nordamerikanske ligaer for fodbold (MLS), ishockey (NHL) og NFL selv registreret positive tilfælde over de seneste 24 timer, skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Det er vores vurdering, at i lyset af stigningen i positive tilfælde i visse delstater bør ingen spillere træne sammen privat, siger Thom Mayer ifølge Reuters.

- Det er i spillernes bedste interesse, og vi fraråder enhver frivillig fællestræning, før training camp (den officielle træningslejr, red.) begynder, siger han.

Både MLB, basketball-ligaen NBA, NHL og MLS har alle måttet afbryde den indeværende sæson grundet udbruddet af coronavirus.

NFL-sæsonen nåede at blive spillet færdig med Super Bowl i februar, og den nye sæson i NFL er sat til at begynde klokken 02.20 fredag den 11. september dansk tid.

/ritzau/