Fra Lokal Avisen: Hvad må gerne ændre sig i 2021?

4. januar 2021, 09.05

Mads Christiansen, Aulum, 46 år: - Corona skal udryddes. Jeg synes, vi har været spærret inde det seneste års tid. Sådan føler jeg til. Jeg trænger til at komme til udlandet. Ned til noget varme. Jeg begyndte at løbe på løbebånd for en måneds tid siden, så man kan ikke kalde det et nytårsforsæt at komme i bedre form.

AULUM Det er så formelt og forpligtende at kalde noget et nytårsforsæt, så vi spurgte fire personer, hvad de gerne ville ændre - eller have ændret - næste år.

Voxpop 2sp.Navn:Winnie Østergaard, 51 år Voxpop 2sp.By:Feldborg: Voxpop.Indledning:-Det er træls for dem, der står midt i det corona. Både som patienter og sundhedspersonale eller som dem, der mister omsætning på grund af restriktioner. Personligt kan jeg godt klare mig. Og så skal vi blive bedre til at passe på hinanden. Ikke være så egoistiske.
Phillip Jensen, Aulum, 19 år: - Vi skal gøre en indsats sammen. Vi skal hjælpe hinanden, så tingene omkring corona bliver bedre. Jeg håber, vaccinen virker. På det personlige plan vil jeg godt tabe mig lidt, men det er jo umuligt at komme i fitnesscentret for tiden.
Ingrid Andersen, Aulum, 45 år: - Jeg håber, folk bliver bedre til at overholde de aftaler og retningslinjer, der bliver stukket ud. Og så skal lande blive bedre til at samarbejde, så bornholmere - hvor jeg stammer fra - også kan rejse frit til og fra. Jeg synes, vi kan blive bedre til at glæde og sætte pris på hinanden.