Arrangementer holder nogle måneders pause

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter er igen ramt af corona-restriktioner

30. september 2020, 19.42

Centerdirektør Klaus Andersen forudser, der går et par måneder, inden der eventuelt kan blive planlagt foredrags-arrangementer i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Foto: Henrik Ole Jensen

Igen er det corona-restriktionerne, der er kommet i vejen, siger Klaus S. Andersen.

Men showet og ølsmagningen med ejeren af Midtfyns Bryghus, Eddie Szweda, der oprindeligt var fastsat til onsdag 20 maj for derefter at blive udsat til 2. oktober, for nu at blive udsat endnu engang, er ikke det eneste foredrag, der venter på en ny dato for sports- og kulturcentret.

Det gør også et foredrag med den tidligere professionelle fodboldspiller og nu tv-kommentator, journalist Morten Bruun og parret bag TV Midt-Vests »Fotovognen« - Vibeke Nipper og Anders Toft Bro - der begge blev ramt af den første bølge af corona-aflysninger.

- Men nu trækker vi vejret dybt og venter i spænding. For som jeg ser situationen lige nu, er der ikke muligheder for at planlægge noget i de første par måneder. Vi vil vente til, der er helt klare linjer, så vi forhåbentlig undgår flere udsættelser, siger Klaus S. Andersen, som tilføjer, at folk, der har købt billet til fredag, kan bruge dem til kommende show eller få pengene tilbage, hvis det er ønskeligt.