Brande Golfklub valgt som vært til danmarksmesterskab i paragolf

Det danske mesterskab i paragolf holdes i Brande i weekenden 14.-15. september.

6. september 2019, 17.17

Dansk Golf Union har valgt Brande Golfklub til vært for det danske mesterskab i paragolf 2019. Foto: Pr-foto

Brande Dansk Golf Union har i år valgt Brande Golfklub som vært for årets danske mesterskab i Paragolf.

Det sker i dagene 14. til 15. september.

Fra Dansk Golf Union lyder begrundelsen:

»Klubben har altid været positiv og inkluderende i sin holdning til golf for spillere med diverse former for funktionsnedsættelse, og da klubben tilmed i år har 25-årsjubilæum, var det et naturligt valg for DGU. Vi ser frem til at se Danmarks bedste paragolf-spillere på Brandes fine bane, og vi ser ikke mindst frem til at samarbejde med klubbens turneringsledelse og de mange frivillige.«

En fantastisk weekend

Hos Brande Golfklub er glæden stor, og stoltheden får et ekstra løft af sammenfaldet med 25-årsjubilæet.

- Vi ser frem til en fantastisk weekend og håber, at rigtig mange har lyst til at besøge Brande. Vi står klar med en flok frivillige, som vil gøre deres ypperste for at give jer en fantastisk oplevelse, siger Jette Skott Kristensen, der er formand for Brande Golfklub.

Selv DM gennemføres lørdag og søndag, hvor der spilles to gange 18 huller, men allerede fredag er der mulighed for prøvespil.

Borgmester Ib Lauritsen (V) får æren af at byde alle golfspiller og gæster velkommen til Brande og Ikast-Brande Kommune.

Nyd opholdet og nyd byen

- At I er meget velkomne, kan I være sikre på. Vi vil fra byens og kommunens side - og ikke at forglemme - fra alle de frivillige hjælperes side, gøre alt hvad vi kan for, at jeres besøg bliver en god oplevelse, siger Ib Lauritsen, og han tilføjer:

- Får I lidt tid tilovers, håber jeg, at I vil benytte lejligheden til at vandre lidt rundt og nyde byen. Street Art Festival med de fantastiske 3D-billeder samt gavlmalerierne. Skulle vejen gå forbi den gamle jernbaneremise RemisenBrande, så kig ind i det enestående kultur- og konferencecenter. Jeg håber, at I vil nyde jeres ophold og de gode faciliteter, der er i Brande Golfklub.